Adres
:
Boudewijnsstraat 44, 2018 ANTWERPEN
Prijs
:
€ 900.000
Kadastraal inkomen
:
€ 1.780
Aantal slaapkamers
:
4
Aantal badkamers
:
2
Aantal douchekamers
:
1
Bewoonbare opp.
:
326 m²
Grondoppervlakte
:
189 m²
Voorgevel
:
6 m
Perceel breedte
:
6 m
Bouwjaar
:
1930
Deze architecturale parel kan binnenkort van u zijn, ontworpen van de hand van Pascal Cottenier.  Een mix van authentieke, karaktervolle elementen met zeer moderne delen.  Het glazen kraaiennest op de 4de verdieping geeft u een uitzicht op gans Antwerpen.  Op deze verdieping is er ook een dakkantoor met dakterras met een zondvloed aan licht en zon.  Er net onder vindt u een open ruimte, die momenteel in gebruik is als atelier. Er is sanitair aanwezig.  De 3de en 4de verdieping zou als afzonderlijk entiteit kunnen gebruikt worden.  De lift gaat tot de 3de verdieping.  Zeer uitzonderlijk!

Een verdieping lager (Niv 2) is er een appartement met 1 slaapkamers, een kleinere badkamer en een living met open, ingerichte keuken.

Op niveau 1 zijn er 2 ruime kamers, die nu gebruikt worden als praktijkruimte.

Het gelijkvloers en de tussenverdieping zijn verbonden met een binnentrap. Ook dit gedeelte zou als afzonderlijk entiteit kunnen gebruikt worden.  Hier vindt de authentieke leefruimte, de moderne keuken met eetplaats met toegang tot de aangename stadstuin.  Op de tussenverdieping is er de badkamer en een slaapkamer

De ganse hoofdgebouw is onderkelderd.

Bent u op zoek naar een ruime woning op het Zuid met tal van mogelijkheden, combi werk/wonen, co-housing, kangoeroewoning, inwonende adolescent, ..., kom zeker kijken:

Verwarming
:
CV op gas
Aansluiting aardgas
:
Ja
Aansluiting waterleiding
:
Ja
Lift
:
Ja
Keuken
:
Luxueuze keuken met alle toestellen
Beglazing
:
Dubbel
Raamkozijn
:
Hout
Comfort binnen
:
Airconditioning, Alarm, Parketvloer, Tegelvloer, Dubbele beglazing, Dakisolatie
Comfort buiten
:
Aangelegd Terras
Architectuur
:
Traditionele bouw, Gemetste gevelsteen
De kaart vergroten